Disclaimer

Auteursrecht

Het auteursrecht op beeld en tekst van deze website berust bij Kemet.nl.
Op sommige van de afgebeelde foto’s kan het auteursrecht bij derden rusten. We hebben ons best gedaan om van elke afbeelding de rechthebbende te achterhalen. Bent u naar uw mening rechthebbende van een afbeelding, neem dan contact met ons op.

Gebruik van informatie

Met uitzondering van een eenmalige, tijdelijke kopie naar één computer en één geprinte kopie voor de eindgebruiker, mag de informatie op deze site slechts worden gebruikt na voorafgaande schriftelijke toestemming van Kemet.nl. Deze benodigde toestemming geldt in het bijzonder voor het vermenigvuldigen en verspreiden van beeld- en tekstmateriaal en voor framing van beeld- en tekstmateriaal in andere websites.

Voor toestemming kunt u contact opnemen met egyptoloog Huub Pragt via telefoonnummer 06-12162042 of per e-mail: info@egyptologie.nl.

Gebruik van beeldmateriaal

Reproductie van beeld- en tekstmateriaal voor individueel gebruik in scripties, werkstukken en andere met het onderwijs samenhangende producten is toegestaan onder de voorwaarde dat Kemet.nl als bron wordt vermeld.
Kemet.nl heeft voor het plaatsen van beelden van derden, waar nodig en voor zover mogelijk, de benodigde toestemming verkregen. Instellingen of personen die desondanks menen dat hun rechten zijn geschonden, kunnen contact opnemen met egyptoloog Huub Pragt.

© Kemet.nl